Vesti
Generalnog direktora Agencije za upravljanje vanrednim situacijama MUP-a g. Fadila KODRU primio je gradonacelnik Prizrena g. Mitaher HASKUKA

Generalnog direktora Agencije za upravljanje vanrednim situacijama MUP-a g. Fadila KODRU primio je gradonacelnik Prizrena g. Mitaher HASKUKA

Napravljeno dana 12/11/2020
Priština, 10.07.2020.

Nije važno koordinirati i poboljšati lokaciju, lokaciju i lokaciju COVID-19, direktora i AME z. Fadil KODRA me je šokirao za baškpunu, zato što nije u pritvoru Krietari i Komunes se Prizrenit z. Mitaher HASKUKA.

Ne ambijentalne pune i mirkeptimi reciprok, Krietari Haskuka u falenderua po viziten dhe spalosi para drejtorit Kodra sfidat me telat po ballafakohet Komuna e Prizrenit ne pergjithesi, Drejtoria e Emergjencave. Fokus i kapacitet ovih projekata i kapaciteta ograniceni su na sprovodenje procesa, proces projekta i sprovodenje postupka, regrutaciju postupka i regrutaciju Pandemije.

Ako se institucionalno preusmeri u postupak, postupak c´e se zapoceti i regulisati fillojn menjehere, osim ako ne budete gdendja masat štrengohen, a nadležni instituciji da c´e prodati nadležni COVID-19.

Diskutime kishte edhe te natirave dhe sfidave tjera, pajtueshmeri nderinstitucionale u arrite me piken kriesore te diskutimit, ku Drejtori i Pergjithshem i AME-s z. Stoga, Komuna ne ostvaruje svoju objektivnost, ali se ne koordinira i ne koordinira sa Agencijom Ministarstva za vanredne situacije opštine Prizren.